Adressregister till personer och företag

Uppdaterade adressregister till dina kampanjer

SVERIGES BÄSTA ADRESSREGISTER

Därför ska du alltid köpa adressregister på AdressFakta.se

Det finns många företag där ute som du kan välja bland när du vill köpa adressregister. När vi levererar adresser oavsett om det är till privatpersoner eller till företag så kan du vara säker på att de adresser som du köper alltid är dagsfärska eftersom vi samarbetar med SPAR, Bolagsverket, SCB och en mängd andra källor för att kunna leverera bäst register av alla.


Adressregister till privatpersoner

Vi har möjlighet att leverera adressregister till privatpersoner vid förfrågan. När det gäller mailadresser till privatpersoner så är det dock ett krav att vi genomför en s.k. “opt-in kampanj” just för ditt företags räkning så att varje mottagare i adressregistret gett sitt godkännande till att motta e-post reklam från just er.

Ute efter adresser till privatpersoner? <- Klicka här.


Adressregister till företag

Vi har även möjlighet att leverera adressregister till företag enligt era önskemål. När det gäller mailadresser till företag så har vi möjlighet att leverera ert adressregister precis såsom ni önskar, med de datapunkter som är viktiga för just er verksamhet.

Ute efter adresser till företag? <- Klicka här

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT PÅ ADRESSREGISTER

Vänligen fyll i formuläret nedan


  FöretagPrivatpersonerTelefonnummerMobilnummerMailadresserBesöksadresserPostadresserHjälp med utskickSEOOnline marknadsföringÖvrigt

  Vi har genererat tusentals leads åt våra kunder. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig?

  • Address Götgatan 87, 116 62 Stockholm
  Välkommen med din förfrågan

  Adressregister och adressköp

  Få adresserna du saknar och gör utskick till rätt målgrupp!
  Behöver du hjälp med ditt adressregister för att lättare nå din målgrupp? Vi hjälper dig hitta rätt adresser till dem du vill nå. Vi har adresser till privatpersoner, företag, myndigheter och organisationer och kan hjälpa dig nå just din målgrupp med hjälp av urvalskriterier.

  Spara pengar på att undvika dyra felutskick genom att köpa adressregister som är uppdaterade och dagsfärska den dag du lägger din beställning. Kostnaden för själva adressregistret är ofta den lilla kostnaden när det kommer till helheten. Tryck, porto och distribution är den stora kostnaden i sammanhanget och visst vore det tråkigt att göra utskick till adresser som inte kommer fram till mottagaren? Pengar i sjön helt enkelt.

  AdressFakta erbjuder marknadens bästa adressregister till marknadens bästa priser. Prova oss och upplev skillnaden.

  Självklart hjälper vi dig mer än gärna med allt som har med din kampanj att göra. Utöver adressregister kan vi hjälpa dig att skapa tryckfärdiga designs med text och bilder samt distribution. En helhetslösning helt enkelt.