Direktreklam utskick

Uppdaterade adresser till direktreklam utskick för dina kampanjer

SVERIGES BÄSTA ADRESSLEVERANTÖR

Därför ska du alltid köpa direktreklam utskick på AdressFakta.se

Det finns många adressleverantörer som erbjuder tjänster inom direktreklam men AdressFakta.se är den enda aktören online (såvitt vi vet) som kan leverera högkvalitativa adressregister till företag och beslutsfattare i över 110 länder. Utöver den stora mängd adresser till företag som vi har tillgång till så har vi också möjlighet att knyta varje enskild adress till specifika datapunkter för att våra kunder ska kunna nå en så specifik målgrupp som möjligt. Allt för att ditt direktreklam utskick ska bli så framgångsrikt som möjligt!

I Sverige så kan vi t.ex. sortera både adresser och mailadresser på branschkoder (SNI), geografi, omsättning, antal anställda och över 500 titlar på beslutsfattare vilket är relativt unikt och väldigt kraftfullt när det gäller just företag.

I USA och andra länder finns liknande kodsystem och vi vågar påstå att AdressFakta.se har flest och bäst adresser till företag av alla aktörer online. Prova oss redan idag och med vår unika kvalitetsgaranti så har du ingenting att förlora när du ska göra ditt nästa utskick för direktreklam!


Direktreklam utskick till privatpersoner

Om du ska göra ett direktreklam utskick adresserad till privatpersoner så är AdressFakta.se definitivt din bästa partner! Vi har möjlighet att selektera adressunderlag till personer på flera olika parametrar såsom t.ex.

När vi levererar adresser till privatpersoner så kan du vara säker på att de adresser du köper alltid är dagsfärska eftersom vi samarbetar med SPAR (Statens Person Adress Register). SPAR är grunden för de flesta av våra adresser till privatpersoner men vi har även ett tiotal datapunkter utöver det vi kan ta fram från SPAR såsom t.ex. mobilnummer, telefonnummer och liknande.

Vi har även möjlighet att leverera e-post adresser till företag och privatpersoner vid förfrågan. Oavsett vad din målgrupp är så kan vi hjälpa dig att hitta e-post adresser till företag över hela världen. Varje e-post adress levereras tillsammans med aktuell företagsinformation, nyckeltal, beslutsfattares titlar m.m. Självklart så levererar vi endast verifierade e-post adresser till företag som alltid behandlas enligt GDPR.

FÅ EN ICKE BINDANDE, KOSTNADSFRI OFFERT

Vänligen fyll i formuläret nedan


    FöretagPrivatpersonerTelefonnummerMobilnummerMailadresserBesöksadresserPostadresserHjälp med utskickSEOOnline marknadsföringÖvrigt

    Vi har genererat tusentals leads åt våra kunder. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig?

    • Address Götgatan 87, 116 62 Stockholm
    Välkommen med din förfrågan