Mailutskick EDR

Uppdaterade adresser till mailutskick för dina EDR kampanjer

SVERIGES BÄSTA ADRESSLEVERANTÖR

Därför ska du alltid köpa EDR Mailutskick på AdressFakta.se

Det finns många adressleverantörer som erbjuder tjänster inom EDR (Elektroniskt Direkt Reklam) mailutskick men AdressFakta.se är den enda aktören online (såvitt vi vet) som kan leverera högkvalitativa e-post register till företag och beslutsfattare i över 110 länder. Utöver den stora mängd mailadresser till företag som vi har tillgång till så har vi också möjlighet att knyta varje enskild adress till specifika datapunkter för att våra kunder ska kunna nå en så specifik målgrupp som möjligt. Allt för att ditt EDR mailutskick ska bli så framgångsrikt som möjligt!

I Sverige så kan vi t.ex. sortera både adresser och mailadresser på branschkoder (SNI), geografi, omsättning, antal anställda och över 500 titlar på beslutsfattare vilket är relativt unikt och väldigt kraftfullt när det gäller just företag.

I USA och andra länder finns liknande kodsystem och vi vågar påstå att AdressFakta.se har flest och bäst adresser till företag av alla aktörer online. Prova oss redan idag och med vår unika kvalitetsgaranti så har du ingenting att förlora när du ska göra ditt nästa mailutskick för din kampanj!


Mailutskick till privatpersoner

Om du ska göra ett EDR mailutskick till privatpersoner så är AdressFakta.se definitivt din bästa partner! Vi har möjlighet att selektera e-post adresser till personer på flera olika parametrar såsom t.ex. kön, ålder, boendeform, inkomst, relation, intressen osv.

När vi levererar mailutskick till privatpersoner så kan du vara säker på att de adresser du köper alltid är dagsfärska eftersom vi samarbetar med en mängd olika källor, bl.a. SPAR (Statens Person Adress Register). SPAR är grunden för de flesta av våra adresser till privatpersoner men vi har även ett tiotal datapunkter utöver det vi kan ta fram från SPAR såsom t.ex. mailadresser, mobilnummer, telefonnummer och liknande.

Vi har även möjlighet att leverera EDR mailutskick till företag vid förfrågan. Oavsett vad din målgrupp är så kan vi hjälpa dig att hitta e-post adresser till företag över hela världen och även genomföra mailutskick till dem på ett sätt som säkerställer att så många som möjligt når och öppnas av mottagarna. Varje e-post adress levereras tillsammans med aktuell företagsinformation, nyckeltal, beslutsfattares titlar m.m. Självklart så levererar vi endast verifierade e-post adresser till företag som alltid behandlas enligt GDPR.

SKAPA ETT FRAMGÅNGSRIKT MAILUTSKICK

Att skapa ett framgångsrikt mailutskick i dessa dagar är en hel vetenskap och erfarenhet och kunskap är nycklar. Vissa saker som är väldigt viktiga när du ska skapa ett EDR mailutskick är bl.a.

 • – Relevant målgrupp – en väl genomtänk målgrupp som uppskattar det du har att erbjuda så att det inte upplevs som skräppost är en förutsättning för en bra EDR kampanj.
 • – Innehåll – en väl genomtänkt titel som lockar till att faktiskt öppna mailet och inte minst innehållet när det väl öppnats bör vara väl genomtänkt skrivet, inte vara för långt och omgående fånga intresset hos din målgrupp. Undvik tunga bilder, bilagor och liknande.
 • – Server – konfigureringen av en säker mailserver med rätt DNS inställningar och auktorisationer är avgörande för att ditt EDR mailutskick över huvud taget ska nå fram till mottagarna. Skicka ALDRIG mängder av e-post till mottagare som du inte känner från din egen domän eller e-post konto då det kan få allvarliga konsekvenser för din affär.
 • – A/B testning – vilken titel, budskap och innehåll fungerar bäst? A/B testning på mindre batchar är ett måste för att få fram data som säkerställer bästa möjliga resultat.
FÅ EN ICKE BINDANDE, KOSTNADSFRI OFFERT

Vänligen fyll i formuläret nedan


  FöretagPrivatpersonerTelefonnummerMobilnummerMailadresserBesöksadresserPostadresserHjälp med utskickSEOOnline marknadsföringÖvrigt

  Vi har genererat tusentals leads åt våra kunder. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig?

  • Address Götgatan 87, 116 62 Stockholm
  Välkommen med din förfrågan