Telefonlista

Köp telefonlista till dina kampanjer

SVERIGES BÄSTA ADRESSLEVERANTÖR

Därför ska du alltid köpa telefonlista på AdressFakta.se

Det finns många adressleverantörer som levererar telefonlista till företag och telefonlista till personer men AdressFakta.se är den enda aktören online (såvitt vi vet) som kan leverera högkvalitativa adressregister till företag och beslutsfattare i över 110 länder. Utöver den stora mängd adresser till företag som vi har tillgång till så har vi också möjlighet att knyta varje enskild adress till specifika datapunkter för att våra kunder ska kunna nå en så specifik målgrupp som möjligt. T.ex. så har vi möjlighet att nummersätta telefonlistor till företag, privatpersoner, myndigheter och föreningar i både Sverige och internationellt.

När det gäller företag i Sverige så kan vi t.ex. sortera ut telefonnummer, adresser och mailadresser på branschkoder (SNI), geografi, omsättning, antal anställda och över 500 titlar på beslutsfattare vilket är relativt unikt och väldigt kraftfullt.

I USA och andra länder finns liknande kodsystem och vi vågar påstå att AdressFakta.se har flest och bäst telefonnummer till företag av alla aktörer online. Prova oss redan idag och med vår unika kvalitetsgaranti så har du ingenting att förlora på att beställa din nästa telefonlista av oss!


Telefonlista företag eller Telefonlista privatpersoner

Oavsett vad din målgrupp är så kan vi hjälpa dig att hitta telefonnummer till företag och privatpersoner över hela världen. Varje adress levereras tillsammans med aktuell företagsinformation, nyckeltal, beslutsfattares titlar, adresser m.m.  Helt beroende på dina behov och krav. Självklart så levererar vi endast verifierade adresser som alltid behandlas enligt GDPR.

Läs mer om mobilnummer till privatpersoner.

FÅ EN ICKE BINDANDE, KOSTNADSFRI OFFERT

Vänligen fyll i formuläret nedan


    FöretagPrivatpersonerTelefonnummerMobilnummerMailadresserBesöksadresserPostadresserHjälp med utskickSEOOnline marknadsföringÖvrigt

    Vi har genererat tusentals leads åt våra kunder. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig?

    • Address Götgatan 87, 116 62 Stockholm
    Välkommen med din förfrågan