Adresser till bostadsrättsföreningar

Uppdaterade adresser till BRF'er för dina kampanjer

SVERIGES BÄSTA ADRESSLEVERANTÖR

Därför ska du alltid köpa adresser till bostadsrättsföreningar på AdressFakta.se

I Sverige finns det strax under 30 000 bostadsrättsföreningar som representerar ca 1 MILJON bostadsrättsägare så om du levererar produkter eller tjänster som vänder sig till BRF ‘er eller bostadsrättsägare så har du en stor marknad att nå.

Det finns många företag där ute som du kan välja bland när du letar efter en adressleverantör. När vi levererar adresser till bostadsrättsföreningar så kan du vara säker på att de adresser du köper alltid är dagsfärska eftersom vi samarbetar med Bolagsverket, SCB och Lantmäteriet.

Om du ska göra ett DR utskick till BRF’er så se till att du köper adresser endast till BRF’er där du kan nå aktiva styrelseledamöter! Detta är viktigt eftersom många BRF’er förvaltas av större företag t.ex. HSB och reklamutskick till sådana BRF’er är bortkastade pengar. Vi kan alltid leverera namn, adress och telefonnummer till aktiva styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar om ni önskar. Mest värde för pengarna helt enkelt.


E-post adresser till bostadsrättsföreningar

Vi har även möjlighet att leverera e-post adresser till bostadsrättsföreningar vid förfrågan. När det gäller mailadresser till BRF’er så är det dock väldigt få BRF’er som idag har e-post adresser publika. Och för att nå styrelseledamöter i BRF’er med e-post så är det ett krav att vi genomför en s.k. “opt-in kampanj” just för ditt företags räkning så att varje mottagare i adressregistret gett sitt godkännande till att motta e-post reklam från just er. Vi diskuterar gärna era önskemål och ger bästa förslag efter vår expertis.

FÅ EN ICKE BINDANDE, KOSTNADSFRI OFFERT

Vänligen fyll i formuläret nedan


    FöretagPrivatpersonerTelefonnummerMobilnummerMailadresserBesöksadresserPostadresserHjälp med utskickSEOOnline marknadsföringÖvrigt

    Vi har genererat tusentals leads åt våra kunder. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig?

    • Address Götgatan 87, 116 62 Stockholm
    Välkommen med din förfrågan