SPAR-registret

Adresser från Skatteverket

Skatteverkets folkbokföringsregister SPAR

SPAR-registret adresser

SPAR-registret förser oss med adressuppgifter genom Skatteverket. I detta register hittar man alla individer som är äldre än 16 år. Om ditt mål är att nå ut till en yngre publik under 16 år, kan adresser till deras målsmän också beställas.

Vårt företag agerar som en betrodd partner, vilket innebär att vi på ditt uppdrag gör de nödvändiga urvalen och beställer de önskade adresserna. Med hjälp av vår skräddarsydda programvara för filkonvertering kan vi tillhandahålla filer som är klara att användas, i det format du behöver.

Värt att notera är att SPAR-registret inte inkluderar telefonnummer. Dock kan du bestämma om du vill köpa telefonlista med fasta telefonnummer eller mobilnummer så kan vi också bistå med det.

Vi finns här för att hjälp dig definiera din målgrupp och göra rätt urval. Efter din beställning kan du förvänta dig en leverans av SPAR-adresser vanligtvis inom två till fem arbetsdagar.

Vänligen kontakta oss för detaljerad information om volymer och prissättning.

FÅ EN ICKE BINDANDE, KOSTNADSFRI OFFERT

Vänligen fyll i formuläret nedan


    FöretagPrivatpersonerTelefonnummerMobilnummerMailadresserBesöksadresserPostadresserHjälp med utskickSEOOnline marknadsföringÖvrigt

    Vi har genererat tusentals leads åt våra kunder. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig?

    • Address Götgatan 87, 116 62 Stockholm
    Välkommen med din förfrågan