Köpa Leads

Uppdaterade leads för dina kampanjer

SVERIGES BÄSTA LEVERANTÖR AV LEADS

Därför ska du alltid köpa leads på AdressFakta.se

Det finns många företag som levererar leads men AdressFakta.se är den enda aktören online (såvitt vi vet) som kan leverera högkvalitativa leads till privatpersoner och beslutsfattare i över 110 länder. Vi har också möjlighet att knyta varje enskilt lead till specifika datapunkter för att våra kunder ska kunna nå en så specifik målgrupp som möjligt.


Att tänka på när du ska köpa leads

Det finns några saker som är väldigt viktiga att ha koll på när man ska köpa leads. För det första så måste du såklart veta vad din optimala målgrupp är så att den leverantör av leads som du väljer att handla från kan vaska fram rätt leads. För vad spelar det för roll om du får en massa data av hög kvalitet om målgruppen inte är rätt för ditt ändamål.

Det andra du måste tänka på när du ska köpa leads är vilka uppgifter du VERKLIGEN behöver för att ha ett så kallat “kvalificerat lead”. Självklart vill man ha så mycket information som möjligt om sina prospekts men du måste fråga dig vilken data som verkligen är nödvändig för ditt ändamål. Räcker det kanske med att endast samla in en e-post adress till varje prospekt inom ramen av din målgrupp eller behöver du verkligen mer information såsom t.ex. personnummer, adress, telefonnummer osv? På AdressFakta.se så kan vi leverera i princip allt det du behöver men mängden datapunkter som du önskar ha bestämmer priset per lead tillsammans med volymen data som du vill köpa.

Den tredje viktiga saken som du måste tänka på är vilken budget som du vill avsätta för dina leads. Ju större volym leads du köper desto mindre blir kostnaden per lead.

Avslutningsvis. Hur mycket det kostar att köpa leads beror i princip på tre saker:

 1. Din målgrupp – hur nischad den är och hur svår den är att nå
 2. Vilken information du behöver per lead – ju mer info, desto dyrare blir det
 3. Volymen – hur många leads du vill köpa

Allt detta bestämmer priset per lead och tillsammans går vi igenom dina önskemål och behov och tar fram en bra strategi för att kunna leverera just de leads som kommer att bidra mest till ert företags framgång.

Om du är redo att ta steget och få nya leads till ditt företag så kontakta oss redan idag.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT PÅ LEADS

Vänligen fyll i formuläret nedan


  FöretagPrivatpersonerTelefonnummerMobilnummerMailadresserBesöksadresserPostadresserHjälp med utskickSEOOnline marknadsföringÖvrigt

  Vi har genererat tusentals leads åt våra kunder. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig?

  • Address Götgatan 87, 116 62 Stockholm
  Välkommen med din förfrågan

  Allt du behöver veta om att köpa leads 2022.

  Här kommer mer matnyttig info för dig som orkar och vill läsa mer om att köpa leads till din verksamhet.

  För att överleva (och frodas) behöver varje företag en stadig ström av nya potentiella kunder, vilket kommer att hålla ditt säljteam sysselsatta och hjälpa dem att driva dina intäkter högre och högre.

  Att hitta nya leads är dock inte alltid en lätt uppgift. För att få in dem måste företag använda en rad tekniker för att generera potentiella kunder, och de måste absolut veta när de ska köpa potentiella leads och hur. Det är ofta avgörande för deras verksamhets överlevnad.

  Men frukta inte! Den här artikeln är här för att hjälpa dig som vill köpa leads!

  När bör du köpa leads?

  Funderar du på att köpa potentiella leads men är inte säker på om det är rätt tidpunkt?

  Här är en titt på de viktigaste situationerna där du troligtvis vill överväga att köpa leads:

  Din pipeline är tom

  Det är viktigt att leads flödar stadigt genom din försäljningspipeline – och därför bör du noggrant övervaka din pipeline i alla dess skeden för att se till att den inte börjar bli tom! Leads är som olja för ditt säljteam: garantera ett konsekvent flöde och ditt säljteam kommer att kunna få de resultat du behöver och som du vill se.

  Behov av nya affärer snabbt

  Om dina intäkter börjar avta, är det avgörande att du ingriper och gör nödvändiga justeringar. Beroende på dina speciella omständigheter kan du upptäcka att det är vettigt att snabbt köpa nya potentiella leads och försöka säkra nya affärer för att lösa dina problem. Detta gäller speciellt småföretag. Små företag har inte budgeten för komplexa försäljnings- och marknadsföringskampanjer och kan istället helt enkelt köpa leads för att snabbt få fart på affärerna.

  Du lanserar en marknadsföringskampanj

  Om du lanserar en ny marknadsföringskampanj för att avtäcka en ny produkt, eller för att rikta dig till en ny målgrupp, måste du leverera den till lämpliga potentiella kunder. I början av en ny kampanj är det därför ofta vettigt att köpa de leads du behöver.

  Vilka typer av leads kan man köpa?

  Har du bestämt dig för att det är dags att köpa leads? Här är en titt på huvudtyperna av potentiella leads som du kan köpa.

  Leads åt säljare

  Företag kommer ofta till oss när dom beslutat sig för att köpa relevanta och högkvalitativa leads för att deras säljare ska kunna börja sälja direkt till dem. Dessa potentiella kunder kommer att väljas ut noggrant utifrån en mängd olika parametrar.

  MLM leads

  Om du arbetar inom multi level marketing så behöver du konstant få in nya leads för att kunna sälja dina produkter och tjänster till nya människor. Framgångsrika personer inom MLM  är beredda att använda sig av en mängd olika tekniker för att få nya leads, och de kommer utan tvekan att köpa leads regelbundet.

  Leads till fastighetsmäklare

  Fastigheter är ett mycket konkurrensutsatt område, vilket kräver att fastighetsmäklare upprätthåller högkvalitativa databaser över både köpare och säljare. Detta är anledningen till att fastighetsmäklare regelbundet bör köpa potentiella leads för att få bästa möjliga resultat.

  SEO leads

  SEO byråer levererar fantastiska resultat för företag runt om i världen, men en hög konkurrensnivå gör det svårt att generera leads. Det är därför många SEO byråer beslutar sig för att köpa leads för att driva sin försäljning pipelines. Men om en SEO byrå nu är så bra på att driva trafik och ranka sina kunders sajter på Google, varför lyckas dom inte med det åt sig själva då? Det är en relevant fråga och svaret är att just branschen inom SEO är extremt hård konkurrens att ranka på Google. Varje SEO byrå slåss om Googles första sida så det är inte så konstigt att dessa byråer använder andra taktiker för att hitta kunder åt sig själva än vad de erbjuder sina kunder. För en vass SEO byrå så är det såklart enormt mycket enklare att få en lokal redovisningsbyrå att ranka på Googles första sida än sig själva just pga hur nischad SEO branschen är.

  Leads för webbyråer

  Webbyråer har liksom SEO byråer väldigt stor konkurrens. Arten av deras arbete innebär att de måste arbeta med en mängd kunder, så naturligtvis kommer de att köpa leads för att driva sin verksamhet till nya höjder med ett konstant inflöde av nya kunder.

  Företagslån leads

  Företagslångivare måste ständigt vara på tårna och övervaka en rad branscher om de ska vara med och finansiera företagslån. Många långivare köper leads för att snabbt identifiera potentiella låntagare.


  Vad behöver du veta innan du ska köpa leads?

  Nu när du vet när du ska köpa leads och vilka du ska köpa, låt oss dyka djupare in i vad du behöver veta innan du köper leads:

  Kvaliteten på leads kan variera väldigt mellan olika leverantörer

  Kvaliteten och hur uppdaterad din data är allt! Om du köper från en opålitlig källa kan du upptäcka att integriteten för din data äventyras och att du har betalat för data av låg kvalitet, som du i värsta fall inte kan använda.

  Det är extremt viktigt att du förstår att kvaliteten på leads kan variera mycket från en leverantör till nästa. Det är därför det är så viktigt för dig att noggrant läsa om de olika leverantörerna där ute och om höra dig för om de kan möta dina behov eller inte.

  Du bör se till att göra efterforskningar och kolla in plattformar såsom:

  • Google omdömen
  • Omdömen på sociala medier
  • Capterra
  • Bloggar och artiklar


  När du jämför priser, se till att du jämför samma sak!

  Hos olika leverantörer av leads varierar också priser och prisstrukturerna mycket angående det som de erbjuder. Innan du fattar ditt beslut om att handla hos en leverantör vill du noggrant utvärdera deras erbjudande och se om det verkligen uppfyller dina behov eller inte.

  Vissa leads leverantörer erbjuder till exempel krediter – vilket är bra om du letar efter flexibilitet och kontroll över dina inköp. Andra leverantörer kommer dock att erbjuda paketerbjudanden och detta kan i värsta fall lämna dig med värdelösa leads i slutet av dagen OM inte företaget erbjuder någon slags kvalitetsgaranti på de leads du köper.

  Som alltid, gör din research och se till att kontakta dina leverantörer om du har några frågor – om det är en legitim leverantör som bryr sig om dina resultat kommer du säkert att få ett snabbt och detaljerat svar som besvarar dina frågor.

  Se till att du har en väl genomtänkt strategi för att bearbeta dina köpta leads

  Om du fattar beslutet att köpa leads så måste du också ha en stark strategi på plats när dessa väl levereras. En väldefinierad uppsökande strategi kommer att hjälpa dig att få ut det mesta av dina nya potentiella kunder och få framgång med dem. Så tänk steget längre så att du och din säljorganisation är beredd när dina leads väl börjar trilla in!

  Slutligen

  Vi hoppas att det här stycket hjälper dig att göra välgrundade val när det gäller att köpa leads. Som du kan se finns det en stor mängd alternativ tillgängliga för dig när det kommer till att upptäcka och köpa potentiella leads av hög kvalitet!

  För den bästa upplevelsen hoppas vi att du överväger att lära dig mer om AdressFakta. Vi är betrodda av några av Sveriges största företag, och vi får fantastiska resultat åt våra kunder. Kontakta oss idag om du vill köpa leads eller ha rådgivning kring leads.

  Om du är ute efter e-post register så kan du köpa mailadresser här.